Helen Eriksen

Trivselscoach-forløbet kan også foregå firmainternt i din virksomhed på dansk, tysk eller engelsk i grupper af 8-12 deltagere. Worldwide.

Et kursus egnet for ledere og medarbejdere, der gerne vil vide mere om, hvad der skaber trivsel i praksis. Kurset giver dig kendskab til konkrete værktøjer af stor praktisk nytteværdi ift. reduktion af sygefravær, sundere psykisk arbejdsmiljø, øget arbejdsglæde, motivation og en god livskvalitet i det hele taget.

Som deltager får du:

  • Et efteruddannelsesforløb med et helhedsperspektiv.
  • Et trivselsfremmende udviklingsforløb.
  • Viden og værktøjer til at skabe trivsel og glæde – personligt og i organisationer – i bevægelsen fra vækst- til trivselsparadigmet.
  • Praktisk og teoretisk indsigt i hvordan du helt lavpraktisk kan anvende både yoga og mindfulness meditation til at skabe trivsel og øget livskvalitet privat og på din arbejdsplads.


OBS:
 Kurset inddrager den nyeste forskning og praksiserfaring om, hvad der skaber et opbyggende psykisk arbejdsmiljø, mere mening, trivsel, arbejdsglæde, innovation og dermed bæredygtig udvikling og økonomisk vækst for mennesker og organisationer. Du kan læse uddybende om forløbets moduler her: Trivselscoach® forløb, Indhold.

Det praktiske:

Underviser: Psykolog, cand. psych, trivselsekspert og forfatter, Helen Eriksen.    

Kursuspris: 20.625,00 kr. inkl. moms, kost, logi og undervisning.  Mulighed for afdragsordning, send mig en mail.

Sted: Ebeltoft, se nedenstående.

Varighed: 3 intensive weekender i 2022. 

  • 14. – 16. januar
  • 18. – 20. februar
  • 25. – 27. marts
  • Start fredag aften kl. 19.30 og afslutning søndag kl. 15.30.

Andet praktisk: Der er på dette års kurser plads til 8 personer, så tilmelding er efter først il mølle princippet.

Adresse: Forløbet foregår i nogle skønne sommerhuse lidt udenfor Ebeltoft, skønt beliggende liiige ud til havet, i første række – et stenkast fra stranden. Man falder simpelthen i søvn til lyden af havet. 

Transport: fra Aarhus Busstation tager det 1 time og 25 minutter og det er bus nummer 123, du skal holde øje med. Turens koster 90 kr.

Bussen kører fra Aarhus busstation hver time om lørdagen 25 minutter over. Den går retur kl. 00.55 hver time på hverdage. 

Tjek midttrafik her.

Vi henter ved endestationen, der er efter Ebeltoft C. send en sms om din ankomsttid, gerne den med afgang 15.25, og ankomst 16.42.

Kører fra Aarhus busstation hver time om lørdagen 25 minutter over.

cropped-0161_B-kopi.jpg
Har du spørgsmål til Trivselscoach-uddannelsen?

Du er altid velkommen til at kontakte mig direkte via formularen for afklaringer vedr. Trivselscoach-uddannelsen.

“Trivsel er et universel fundament for al udvikling og læring, og vi mærker tydeligt når vi selv, en medarbejder, et team eller hele organismen er i trivsel – eller mistrives. Alt for mange mennesker mistrives på arbejdspladser og i livet.Beslutninger træffes på et u-informeret – og u-involveret grundlag, hvor den enkelte har svært ved at kende sig selv deri. Dybest set en menigsløs tragedie, og alt andet end menneskeligt – eller økonomisk bæredygtigt. Aldrig har jeg mødt et menneske som Helen, der formår at koble videnskabsteori, psykologi, ernæringslære, mindfulness og det spirituelle sammen på så forbilledlig vis. Tillader mig at kalde det en holistisk diskurs. Helen øser af viden som ”fra en utømmelig kilde” – og virker til selv at vokse lige proportionelt dermed. Helt ufatteligt og unikt! På denne intensive uddannelsesforløb – afholdt i naturskønne Ebeltoft, lægges kimen til både selvudvikling og holistisk forandringsledelse, og selvom det ér store ord at bruge, tænker jeg at verden ville se så meget anderledes ud, hvis Helens menneskesyn i langt højere grad var tilgangen. Et paradigmeskifte er utvivlsomt i gang – hvoraf Helens bidrag er bemærkelsesværdigt stort. Helens holistiske tilgang og viden om forandringsledelse og trivselsprocesser er formidlet på en så levende og inspirerende måde, at jeg kun kan anbefale denne uddannelse til alle. Tak for et utroligt inspirerende uddannelsesforløb“.
Jens Jacob Jacobsen
Faglig leder i CHP, Frederikshavns Kommune
“Det betyder meget for et udbytte af en uddannelse, at man kan lide personen, der underviser – at man kan mærke, at underviseren virkelig tror på det, der undervises i og med sin væremåde viser, at det nytter noget, det her. Jeg kan ikke forestille mig, at det kan gøres bedre, end Helen Eriksen gjorde på denne uddannelse. Hun er det dygtigste, dejligste, ærligste, sundeste, mest realistiske, ikke-dømmende menneske, jeg nogensinde har mødt. Og hold da op en livserfaring. Helen formår at gøre kompliceret teori og forskning på området til forståeligt stof – bl.a. ved i mange tilfælde at binde det op på en historie – ofte fra det virkelig liv og hendes egne erfaringer. Hun ved hvilke værktøjer, der virker i praksis, og viser hvordan vi bruger dem. Hun viser os, at trivsel tager udgangspunkt i meget mere end teoretisk viden og værktøjer. Det handler om ”det hele menneske” og livskvalitet hele vejen rundt. Denne uddannelse handler om at få det bedste ud af de mange timer, vi bruger på vores arbejde – det gælder både det faglige indhold men i særdeleshed, hvordan man skaber de bedste sociale relationer mellem kollegaerne. Og det handler især om det, du selv kan gøre – hvordan kan du være en god rollemode? Jeg ville ønske, at Helen opretter en overbygning på uddannelsen, hvor man kan samle op på endnu mere spændende, relevant teori, tilføre ny teori, træne coachingen og ikke mindst – få motivation og inspiration til at fortsætte det gode arbejde – det har vi alle brug for ind i mellem”.
Helle Lehrmann
Kulturkonsulent, Rudersdal Kommune
“Jeg har deltaget i Trivselscoachuddannelsen udbudt af Helen Eriksen i efteråret 2017 Jeg arbejder i mit daglige arbejde med medarbejdere, hvor jeg er en del af at facilitere/ motivere læring, trivsel og udvikling af både børn og voksne. Derudover er jeg uddannet coach. Jeg blev optaget af indholdet på Helen Eriksens trivselscoachforløb, da det matchede mine tanker og ønsker om yderligere viden omkring arbejdet med at skabe trivsel og vækst – både for mig personligt og fagligt og for mine medarbejdere/ min organisation. Forløbet har til fulde levet op til mine ønsker. Jeg har oplevet at blive personligt forkælet i smukke rammer med udsøgt økologisk forplejning. Fagligt er jeg blevet beriget af Helen, som er en formidabel formidler. Hun har en bred teoretisk viden indenfor alt fra hjerneforskning til kostens betydning for trivsel og vækst. Der ligger mærkbar stor faglighed bag Helens præsentationer, og de formidles på fornem vis – klar til anvendelse i praksis. Faglige input er suppleret med meditationer, yoga, mindful walking samt coachøvelser parvis. –; balancering mellem krops- og hjerneinput. Jeg har fået vinkler ind til min nuværende coachpraksis, der hidtil har været ubevidste for mig. Derudover viden og værktøjer til at implementere organisatorisk trivsel og vækst. Helen har en meget behagelig, empatisk personlighed; krydret med jysk humor. En ordentlighed og et ægte engagement i hele sin tilgang til det at vi kan give, mens vi selv vokser. Og en ”walk the talk” der betyder, at hun med sin egen måde at være på tydeliggør, at: ” der er overførselsværdi i skidtet!” En taknemmelig tak for at have været en del af holdet efterår 2017!”
Helle Lerke
Pædagogisk leder i Esbjerg Dagpleje
“Jeg har haft den stor glæde at deltage i uddannelsen som Trivselscoach. Jeg var nyvalgt arbejdsmiljørepræsentant på min arbejdsplads, hvor vi har store udfordringer med trivslen. Jeg sad en dag og søgte på nettet efter viden om trivsel og på den måde fandt jeg Helen. Ud fra det skrevne på hjemmesiden om uddannelsen følte jeg, at det var en uddannelse jeg kunne bruge, en uddannelse som for mig også indeholdt nogle fremmede elementer som yoga og mindfulness. Så jeg tog afsted med sommerfugle i maven, forventningsfuld med hensyn til det nye, jeg skulle lære og en smule ængstelig omkring yoga, mindfulness og de ukendte faktorer. Jeg kom hjem med en større indsigt, i særdeleshed i mig selv og også i, hvordan vi kan få det bedste frem i hinanden på en arbejdsplads. Som social- og sundhedsassistent med en kortere erhvervsuddannelse bag mig, var jeg nervøs for, hvordan jeg ville føle mig blandt mennesker, som havde længere uddannelser, …… og sikkert også erfaringer med yoga, mindfulness og så videre. Fra første dag følte jeg mig dog ligestillet med de øvrige deltagere, Helen har en evne til at favne og se individet og samtidig skaber hun hurtigt et trygt og varmt fællesskab. At tage uddannelsen som trivselscoach hos Helen er én af de bedste beslutninger, jeg har taget og det, jeg har fået med, vil forme mig og mit arbejdsliv fremover.”
Lottie Helene Vestkjær Sørensen
“Vi mæskede os i mening fra morgen til aften! Hvis du som coach bare trænger til at få en ordentlig vitaminindsprøjtning, få fyldt din værktøjskasse og blive opdateret på nyeste viden omkring, hvad paradigmeskift gør ved os – så skal du bare afsted på Helen’s trivselscoach-forløb! Har du tillige læst Helens bøger, og bare synes at de ”rammer hovedet på sømmet” og finder dem både lette at læse, omsætte og underholdende – så bliver du i hvert fald ikke skuffet, når du deltager på dette forløb! Indholdet i de tre intense weekender er nemlig i fuld overensstemmelse med indholdet i bøgerne, og dermed også med hele Helens måde at være på. Hun ikke blot mener det, hun siger og skriver – hun lever det også ud! Helen er på den måde et meget autentisk og ikke mindst ambitiøst menneske, som ikke går på kompromis med hverken kvaliteten i indholdet eller rammerne. Når man nu ved, at coachens vigtigste værktøj, er coachen selv, så får man virkelig serviceret og kigget sit værktøj godt efter i sømmene under dette forløb! Lige så selvfølgeligt som man får sendt sin bil til service og syn efter et antal kørte km og år, og her får tjekket om motoren nu kører, som den skal, får det optimale brændstof, om pærerne i lygterne nu fungerer og giver korrekt lys/signal, om bremserne virker, og om dækkene nu også er af en sådan beskaffenhed, at de kan stå fast i al slags vejr – i det hele taget om bilen nu også er forsvarlig at transportere sig selv og andre i – lige så selvfølgeligt bør man som coach sende sig selv på trivselscoach-efteruddannelsen. Helen’s trivselscoach-forløb er for coachen, hvad en service og efterfølgende syn er for en bil. Jeg følte mig i hvert fald vældig godt og sikkert kørende efter endt forløb. NB: Derudover gør det jo ikke spor, at Helen er en blændende formidler og et skønt og generøst menneske at være sammen med. De bedste og varmeste anbefalinger”
Karin Schwartz
Fritidskoordinator, SSP og Forebyggelse, Esbjerg Kommune, Coach for kommunalt ansatte, Esbjerg Kommune
“Kære Helen. Jeg vil gerne takke dig for en fantastisk uddannelse. Jeg deltog i foråret 2016 i din: Trivselscoach uddannelse. Jeg havde 3 forrygende weekender på dit fantastiske kursus sted tæt ved Bogense. Jeg har gennem mange år som uddannelseskonsulent og leder deltaget i rigtig mange kurser. Men jeg må indrømme, at dit kursus er det bedste, jeg nogensinde har haft fornøjelsen af at deltage på. Jeg tog hjem fra kurset rigere, end jeg på nogen måde havde drømt om. Hvad gjorde så kurset så godt. • Helen Eriksen er en fantastisk formidler, et insprirerende og dejligt menneske at være sammen med. • Det lille intime hold gør, at man får optimale muligheder for at suge viden til sig og deltage aktivt i undervisningen. • Helen formår meget hurtigt at skabe en fantastisk stemning af samhørighed på holdet. Det nyder man godt af under hele forløbet. Både i de faglige diskussioner, I videndelingen og det gjorde, at vi bare havde det sjovt sammen. • Det faglige niveau er højt, men bliver formidlet på en måde så man bare tager det til sig. Undervisningen veksler mellem teori og praksis på en rigtig god måde. • Jeg har fået rigtig gode redskaber med hjem til at arbejde med både min egen trivsel og andres (medarbejdere eller kollegaer). • Jeg stiftede bekendtskab med en række for mig helt nye elementer: Yoga, meditation, mindfullness, vegetarisk mad. Alle 4 emner, der ikke lige lå til højrebenet for mig. Men jeg er så glad for have fået åbnet øjnene for disse ting og bruger dem faktisk alle sammen i min dagligdag nu. • De fysiske rammer på det fantastiske kursussted er “Lise for sjælen” Forplejningen var fantastisk. Og det kommer fra en, der ville have forsvoret at skulle sige det om vegetarmad Jeg kan kun på det varmeste anbefale dette kursus og kan konstatere, at det også ER FOR MÆND.”
Frank Ilsø Christensen
Virksomhedskonsulent ved Aarhus Kommune
“I foråret 2016, var jeg så privilegeret, at jeg fik lov til at få uddannelsen som trivselscoach hos Helen Eriksen. Jeg arbejder til dagligt som uddannelseskonsulent hos 3F i Holstebro og synes jeg havde brug for at ”få ny ilt til hjernen”. Helen havde jeg hørt ved flere foredrag og havde også læst hendes bøger. Jeg har hørt utallige foredrag om, trivsel, arbejdsglæde, stress mv. Det har været godt, god underholdning og det var så det. Med Helen var det helt anderledes og det jeg virkelig faldt for og som virkelig bed sig fast, var blandingen af teori og praksis. Alle udsagn har faktisk rod i forskning og dette suppleret med de mange års erfaring Helen har indenfor området, gik rent ind hos mig. De tre weekender som uddannelsen varede, står for mig som noget af det mest givende jeg har været med til. Stedet, stemningen, maden og energien er helt fantastisk. Og så er Helen en gudsbenådet underviser/formidler. Men det allerbedste var selvfølgelig alt den viden som jeg fik. Formen med en blanding af oplæg og afprøvning i praksis var super. Ligeså var det af stor værdi, at vi var et lille hold, så der var plads og rum til alle. Det har virkelig været noget jeg kunne bruge både i mit arbejde, men også personligt. At jeg så samtidig fik kendskab til yoga var en ekstra gevinst. Krop og sjæl hænger sammen – sådan er det bare.”
Anni Svinth
Uddannelseskonsulent 3F Holstebro
“Juni 2016 afsluttede jeg uddannelsen som Trivsels Coach fra The Eriksen Institute – et forløb jeg I den grad kan anbefale uanset hvor erfaren man må føle sig udi de områder og begreber som der arbejdes med – mit udbytte var at nye tanker blev sat I gang, fik et nyt “kik” på organisationer, mennesker, trivsel og stress som jo er hoved ingredienserne i forløbet.- og ikke mindst fik jeg kikket mig selv efter I sømmene….. Undervisningsformen med Helen ved roret gjorde at jeg ikke et øjeblik tvivlede på om jeg havde investeret rigtigt – en så inspirerende underviser der kan fylde rummet og samtidig give plads til deltagerne, diskussioner, tanker og fordybelse skal man lede længe efter. Personligt var det lige den rette “medicin” på rette tid for en rimelig erfaren selvstændig konsulent – satte godt skub I eget personlige arbejde såvel som udadvendt mod mine kunder. Skulle du trænger til en lignende “medicin” så er det denne TrivselsCoach uddannelse du skal vælge. –fordi den ligner ikke alle de andre…..”
Hannebritt Abrahamsen
HBA Development,Cand.psych.Aut, Erhvervspsykolog, TrivselsCoach

Få 10 råd til mere trivsel

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag samtidig mine 10 gode råd til mere trivsel, mening og sammenhæng – sammen med din personlige trivselsstrategi.