Helen Eriksen

Kursusoversigt med
instituttets åbne kurser i
2024.

Trivselscoach – giv mens du vokser, skab trivsel og mere mening

Opstart marts 2024

Et kursus egnet for ledere og medarbejdere, der gerne vil vide mere om, hvad der skaber trivsel i praksis. Kurset giver dig kendskab til konkrete værktøjer af stor praktisk nytteværdi ift. reduktion af sygefravær, sundere psykisk arbejdsmiljø, øget arbejdsglæde, motivation og en god livskvalitet i det hele taget. Trivselscoach-forløbet kan også foregå firmainternt i din virksomhed på dansk, tysk eller engelsk i grupper af 8-12 deltagere.

Faciliterende ledelse – din uddannelse i fremtidens ledelse

Opstart april 2024.

Lederuddannelsen i Faciliterende Ledelse tager udgangspunkt i den nyeste forskning og praksiserfaring og sætter fokus på, hvordan du via faciliterende og autentisk ledelse kan bane vejen for mere mening, trivsel, sammenhæng, større psykologisk tryghed og udviklingen af fremtidens bæredygtige organisationer. Uddannelsen er både teoretisk, praktisk og case-orienteret, hvor du samtidig kommer til at arbejde med cases fra din egen organisation.

Fast dig fri – find ind til din kerne (begynder)

22. juni – 28. juni 2024.
27. juli – 2. august 2024 .
04.-10. august 2024.

En uges faste-kursus med selvforkælelse, personlig udvikling, med humor, glæde og 30 års erfaring. Du får så meget fysisk og psykisk overskud, selvindsigt og energi, at det helt udansk trodser både janteloven og tid tider måske ligefrem tyngdeloven.

Fast dig fri – find ind til din kerne II (avanceret fastekursus)

30. juni – 06. juli 2024.

På det avancerede fastekursus tager vi udgangspunkt i vore oplevelser på begynder kurset. Så derfor forudsætter deltagelse i det avancerede fastekursus, at du har deltaget i begynderkurset.

I år er det for første gang det foregår på mit eget sted, Eriksen Instituttet, Langdyssevej 5, Østerholm, 6430 Nordborg. Lige op ad den smukke Nørreskov og havet tæt på havet. Og at jeg glæder mig helt vildt til at tage imod jer på mit nyrenoverede sted.

Få 10 råd til mere trivsel

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag samtidig mine 10 gode råd til mere trivsel, mening og sammenhæng – sammen med din personlige trivselsstrategi.