Helen Eriksen

LEADER'S HEALTH - MED LÆGEN OG PSYKOLOGEN.

LEADER'S HEALTH

MED LÆGEN OG PSYKOLOGEN

- Fra et helhedsperspektiv

I ERIKSEN INSTITUTTET har jeg i en årrække samarbejdet med min datter Freja Eriksen, der er læge MD, PhD-studerende og speciallæge i klinisk biokemi.

Vi har begge kontinuerligt videreuddannet os og i mange år målrettet arbejdet henimod den dag, hvor vi kunne tilbyde andre den mulighed for konsultation og behandling fra et helhedsperspektiv, som vi rigtig gerne selv ville have haft mulighed for at kunne opsøge henad vejen. Så hvor der er brug for blodprøver og øvrige lægefaglige og medicinske analyser, har du mulighed for at få en konsultation med Freja eller os begge, hvor vi kombinerer begges faglighed.

Virksomhedsordning/sundhedsordning for virksomheder

Hvis du gerne vil sikre dig selv og dine medarbejderes kontinuerlige psykiske og fysiske sundhed, kan du tilmelde dig en sundhedsordning, hvor du og dine medarbejdere to gange årligt gennemgår et grundigt sygdoms- og stressforebyggende tjek fra et helhedsperspektiv. Her deltager både lægen og psykologen for at understøtte en sundheds- og trivselsopbyggende livsstil, både arbejdsmæssigt og privat.

Der er tale om halvårlige sundhedstjek, hvor vi medicinsk, erhvervs-, sundheds- og trivselspsykologisk kommer hele vejen rundt, hvilket kan være medvirkende til at forebygge sygdom, mistrivsel og sygemeldinger.

Download PDF om kurset.

Forespørg uforpligtende på LEADER'S HEALTH.

Brug formularen herunder, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Få 10 råd til mere trivsel

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag samtidig mine 10 gode råd til mere trivsel, mening og sammenhæng – sammen med din personlige trivselsstrategi.