Udvikling & motivation

Temadage, workshops, processer

Workshop, Global Win Conference Prague, 2013

Workshop, Global Win Conference Prague

Jeg skræddersyer forandrings- og trivselsprocesser til formålet for virksomheder og institutioner. Det kan være en inspirationsdag, en uge eller et længere forløb, der strækker sig over et halvt år til et helt år. Indholdet kan eksempelvis handle om forandringspsykologi i teori og praksis, skabelse eller genskabelse af professionelle læringsfællesskaber, bevidstgørelse og justering af eksisterende, begrænsende grundantagelser, arbejdsglæde, innovation og kreativitet, anvendelse af positiv psykologi i et trivselsskabende arbejdsliv.

Referencer:

Temadag om forandringspsykologi og mindfulness 

Helen Eriksen afholdt en særdeles inspirerende temadag om forandringspsykologi og mindfulness for omkring 50 medarbejdere i Aalborg Kommune.
Helen formår på bedste vis at bringe emner, som for nogen kan være særdeles langhåret, ned på et niveau, hvor alle kan være med uanset køn, profession og alder. Helen er en inspirerende foredragsholder, som formår at omsætte et kompliceret emne til lette og håndgribelige værktøjer til brug i en travl hverdag – og som samtidigt kan anvendes i både arbejdsrelateret øjemed og i privatlivet.
I en afdeling med mange stærke mennesker er der ofte run på, og arbejdskulturen er præget af, at vi som kolleger har stor indflydelse på hinanden både på godt og ondt. Temadagen med Helen har skabt en bevidsthed om denne kultur, og om hvordan vi som kolleger kan skabe plads til at forandre denne kultur på bedste vis.
Helen er ikke kun faglig kompetent – hun udstråler endvidere en sprudlende energi, som er fængslende for hele forsamlingen.
Helen er uden tvivl anbefalelsesværdig. Tak for en god og inspirerende dag.

Grith Larsen Kvist, Socialrådgiver, Socialcenter Central og Ung, Aalborg Kommune.