Om Helen

Foredragsholder, forfatter og cand. psych.

 

Foredragsholderen Helen Eriksen har en sjældent set fortælleevne. Hun er en uhøjtidelig foredragsholder, der giver sine deltagere værktøjer, vilje og lyst til forandring. Humor og metaforer spiller en fremtrædende rolle i hendes foredrag, som ofte roses for at skabe klare fælles referencerammer for hendes deltagere.

Helens foredrag er kendetegnet ved at være både intense, jordnære og visionære –uden løftede pegefingre. Deltagerne går fra foredragene med mere energi end de kommer med. Trivselsniveauet får et løft og det samme gør forståelsen for egen og andres adfærd.

Den tidligere idrætslærer og udviklingsleder, vil gerne gøre vi danskere mere bevidste om psykologiske samspil og sammenhænge i vore liv, og på den måde give os inspiration til at få mere mening i vores daglige arbejdsdag. Hun mener, at mere mening er et vigtigt fundament for at skabe god og bæredygtig trivsel.

Helen er forfatter til en række markante artikler og bøger, i 2013 udkom hun med bogen, GIV mens du vokser – fra travlhed til trivsel, ’09”Forandringer spørger ikke om lov de kommer bare”, den første bog i serien ”Mere mening”. I 2002 udgav hun den meget roste, ”Frugttræ-strategien – at give samtidigt med at du selv vokser”. Foredragene kan bookes på dansk, tysk og engelsk.

Til Helen Eriksens foredrag er der højt til loftet, en intensitet , erfaringsbaggrund og sjældent fængslende fortælleevne. Noget, der virkelig flytter grundantagelser, provokerer, rykker perspektiver, giver nye visioner og vilje til forandring. Motiverer og engagerer og giver mange gode grin og værktøjer til fremtidig brug.

Se hele Helen Eriksens CV 

Læs portræt af Helen Eriksen