Helen Eriksen

Farvel til Corona – træthed og andre trætheder

Et humoristisk, energigivende og mentalt styrkende foredrag. Her får du erhvervspsykolog Helen Eriksen’s konkrete råd og inspiration til, hvordan vi hver især og sammen kan håndtere den nye hverdagog komme forandrings- og sundhedspsykologisk styrket gennem udfordringerne. Hen igennem foredraget får du en øget forståelse for og overblik over dine fysiske, psykiske og relationelle reaktionsmønstre i en covid-19 tid. 

Med coronaen har de fleste af os oplevet intense forandringer i vores arbejdsdag, og for mange ikke nødvendigvis til det bedre. Og nu er mange af os kort sagt gået hen og blevet coronatrætte! Men der er heldigvis hjælp at hente. Du lærer om hvordan din hjerne og biokemi reagerer i coronatider, og hvordan du med et øget psykologisk overblik i højere grad kan tage opbyggende hånd om både din egen og dine kollegers trivsel og motivation. 

cropped-0161_B-kopi.jpg
Forespørg uforpligtende på Helen Eriksens foredrag

Din uforpligtende forespørgsel bliver sendt videre til min mangeårige, dygtige samarbejdspartner, foredragsbureauet www.athenas.dk. De varetager formidlingen af alle mine foredrag og svarer hurtigt.

Du kan udfylde de felter, som du kan svare på, eller blot efterlade navn og tlf-nummer.

Få 10 råd til mere trivsel

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag samtidig mine 10 gode råd til mere trivsel, mening og sammenhæng – sammen med din personlige trivselsstrategi.