Nyt webinar / online foredrag: Farvel til Coronatræthed – og andre trætheder

1 times webinar / online foredrag 

Farvel til Corona – træthed og andre trætheder

Et humoristisk, energigivende og mentalt styrkende foredrag. Her får du erhvervspsykolog Helen Eriksen’s konkrete råd og inspiration til,hvordan vi hver især og sammen kan håndtere den nye hverdagog komme forandrings- og sundhedspsykologisk styrket gennem udfordringerne. Hen igennem foredraget får du en øget forståelse for og overblik over dine fysiske, psykiske og relationelle reaktionsmønstre i en covid-19 tid. 

Med coronaen har de fleste af os oplevet intense forandringer i vores arbejdsdag, og for mange ikke nødvendigvis til det bedre. Og nu er mange af os kort sagt gået hen og blevet coronatrætte! Men der er heldigvis hjælp at hente. Du lærer om hvordan din hjerne og biokemi reagerer i coronatider, og hvordan du med et øget psykologisk overblik i højere grad kan tage opbyggende hånd om både din egen og dine kollegers trivsel og motivation. 

____

Kære Helen

Jeg synes, jeg vil give dig lidt feedback efter dit foredrag for os om corona-træthed i tirsdags.

Som jeg sagde til dig på dagen, syntes jeg, at det gik rigtig godt.

Efterfølgende var medarbejderne sendt ud i deres teams for at drøfte foredraget, og hvad det gav anledning til i de respektive teams, og afslutningsvist havde vi fælles opsamling.

Tilbagemeldingerne var enstemmigt, at de syntes, det var super godt og havde ramt lige ind i noget, der gav mening for dem. Og at det havde skabt en større forståelse for egne reaktioner, hvilket de var glade for.

Jeg kunne desuden høre, at de syntes, de havde fået inspiration til gode værktøjer og parametre, der kunne skrues og justeres på – og en afsluttende bemærkning fra en medarbejder var, at hun simpelthen havde fået så meget energi af dagens personalemøde 😉

Med venlig hilsen

Lise FriisLeder af Socialrådgivningen, 

Ringkøbing-Skjern Kommune

_____

Helen fik i sit webinar foredrag: ”Farvel coronatræthed og andre trætheder”, med sin gode energi sat fokus på det, vi alle går og tænker på i forhold til corona-tiden.
Hun målretter sit foredrag og formår at holde modtagerens fokus fra start til slut, og man går derfra med en følelse af, at ”jeg er ikke alene med disse følelser”.
Med humoren som passager og sine gode råd fik Helen løftet humøret og givet stof til eftertanke.

Gitte Hanson
HR og projektkoordinator

Dansk Journalistforbund

____

Helen holdt et oplæg for os i Sundhedsdatastyrelsen, som del af en række webinarer, om hvordan man arbejder i en Corona-tid, og hvordan man holder motivationen og sammenhængskraften oppe – selvom man sidder hver for sig. 

Helen formåede at brænde igennem på skærmen, og fik formidlet en række gode pointer og konkrete ideer, som kan bruges af både medarbejdere og ledere. Oplægget var målrettet vores organisation, og Helen tog sig i forberedelsen tid, lyttede til vores ønsker til oplægget og forholdt sig til vores konkrete kontekst.

Lisbeth Nielsen, Direktør, Sundhedsdatastyrelsen

___

Vi bookede Helen Eriksen til et online foredrag om forandringer, trivsel, arbejdsglæde og motivation for vores kunder, og det var en stor succes. I løbet af foredraget var der masser af øjenåbnere, gode grin og stof til eftertanke. Og Helen formår at formidle stoffet, så publikum er fanget og underholdt fra start til slut. Vi vil helt bestemt anbefale Helen Eriksen, hvis ønsket er et foredrag baseret på faglig indsigt og anvendelige redskaber formidlet gennem underholdende og nærværende eksempler.

Christine Nielsen, Azets

Ved brug af denne side accepterer du brug af cookies. mere information

Ved brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Luk