Referencer

Hun er ikke særlig høj, men hun har udstråling som en kernereaktor.

Journalist Kjeld Hybel, Politiken

___

frise 72 dpi

____

Helen Eriksen og “Stæreflokledelse” er ubetinget noget af det bedste, vi nogensinde har hørt. Helen Eriksen var i kontakt med os inden foredraget, så hun kunne få en fornemmelse af, hvad vi var for en slags organisation, og hun formåede som ingen anden, at lade denne viden være underlægningsmusik i et sandt festfyrværkeri at inspiration, skarpe pointer og klare holdninger. Hun tryllebandt ca. 100 medarbejdere fra rengøring til akademiker i 2 timer med vid, bid og humor – flyvende på scenen og nærværende kommunikerende med hver og en.

Nina Nielsen, ungdomsskoleleder, Horsens Kommune

____

“Helen gav os et super engageret, underholdende og værdifuldt input til vores arbejde med at skabe en stærk fælles kultur på tværs af forskellige afdelinger i vores hus! 

Vores medarbejder var begejstrede, fordi Helen´s oplæg  var underholdende og morsomt samtidig med, at Helen gav gode eksempler og episoder på hvad arbejdsglæde kan/gøre for at skabe en god arbejdsplads! 

Tak for dit besøg, det var verdensklasse” 

Alex Pedersen, Adm. Direktør, Samn forsyning

____

Almannaverkið Færøerne har hatt fornøyelsen av å høre på et engasjerende og meget vedkommende innlegg fra Helen Eriksen, som satte fokuset på forandringer – de kommer bare, de spør ikke om lov.

 
“Almannaverkið Færøerne har hatt fornøyelsen av å høre på et engasjerende og meget vedkommende innlegg fra Helen Eriksen, som satte fokuset på forandringer – de kommer bare, de spør ikke om lov.
Almannaverkið yter sosiale tjenester og ytelser til det færøyske folk. Vi er en organisasjon på godt og vel 1.150 mennesker og er tilstede over hele landet. Rent økonomisk fyller vi ca 1/3 av landets samlede budsjetter.
Vår virksomhet opplever store forandringer og vi arbeider fokusert for bedre å kunne møte borgeren der borgeren er, med nærvær og vedkommende tjenester. Programmet vi har satt opp nå, som involverer oss alle i virksomheten fra øverste leder til medarbeideren ute på den enkelte institusjon, er en kulturreise som vil strekke seg over 2 år. Det vi erkjenner er jo at nærvær tar ikke lengere tid, det koster ingen ting og det har veldig stor positiv innvirkning på medarbeidere og de borgere som vi skal yte tjenestene til.
Med sitt innlegg viser Helen Eriksen, med sitt smittende engasjement og gjennom en rekke praktiske vedkommende eksempler, nettopp dette. Hun viser oss så tydelig og hvordan vi alle holder fast. Det var så meget bedre før. Hun gir oss gode innspill til hvorledes skal vi lære oss å ta et bevisst farvel til det vi ikke kan komme tilbake til. Hun sier “la oss undre oss og være nyskjerrige”. 
Jeg vil varmt anbefale Helen Eriksen som en meget god og inspirerende foredragsholder og sparringspartner, for de virksomheter som kjenner forandringsbehovet på kroppen.”
 
Edvard Heen, direktør for Almannaverkið
_____

 

HK Sydjylland

TRIVSELSDAG

I HK Sydjylland bad vi Helen om at stå i spidsen for vores Trivselsdag – en dag hvor vi samler alle små 100 medarbejdere. 

Og med afsæt i viden, milde skub og ikke mindst en masse gode refleksioner, kunne vi gå derfra med guldkorn på blokken, vigtige samtaler med hinanden og måske som det mest vigtige et fælles sprog om hvad vi vil med vores fælles trivsel. Helen bandt dagen sammen med højt humør, stor energi og ikke mindst en forståelse af os som organisation.

Den tryghed der er i at have en agil og professionel facilitator giver så meget mere rum til at deltage i dagen og de væsentlige samtaler som ledelse, og vi fik alt det med os, som vi havde håbet på.

Venlig hilsen

Camilla Madsen
Kontorchef, HK Sydjylland

____

OK-Fonden, Egå

Kære Helen

Tak for et helt fantastisk oplæg i Egå.

Det var lige som vi kunne ønske os og der er efterfølgende kommet rigtig mange positive tilbagemeldinger.

Det er sjældent vi oplever at budskaber tages ind og efterfølgende skaber reflektion hos samtlige personalegrupper. Det oplevede vi med dit foredrag – lige fra pedel til rengøringsmedarbejdere, kost personale og plejepersonale.

Dine formidlingsevner er formidable… og vi har fået ”nye begreber og udtryk” at relatere til i hverdagen.

Bedste hilsner

Jonna Kjeldsen, Administrativ koordinator, OK-Fonden, Egå

____

Stavanger kommune

6 stjerner ud af 6 mulige

“Svært inspirerende og engasjerende foredragsholder med høy grad av formidlingsevne. Seriøst og kunnskapsbasert innhold ble formidlet med innlevelse, humor og gode historier, som gir knagger til teorien.

Vi hadde svært godt utbytte av Helens foredrag og har fått masse positive tilbakemeldinger fra deltakerne våre.”

Anne Abrahamsen, Rådgiver, Oppvekst og utdanning, Stavanger kommune

___

Nomeco A/S

”Vi har brugt Helen som foredragsholder til et kundearrangement. Helen har en helt unik evne til at fange sit publikum og formidle sine budskaber, så det fanger målgruppen. Hun tog sig også tid til at forstå målgruppen og deres udfordringer inden foredraget, så budskaberne kunne blive så relevante, vedkommende og målrettede som muligt.

Vi evaluerer altid kundernes oplevelser af arrangementerne og her fik Helen en høj rating.

Gennemgående kommentarer var: Stor ros til Helen for inspiration, nærvær og godt humør”.

Tina Alstrøm, Nomeco A/S, Marketingchef

____

Sparekassen Kronjylland / lederdag

Vi havde fornøjelsen at have besøg af Helen Eriksen som afslutning på Sparekassens Lederdag. Med sit foredrag “Forandringer spørger ikke om lov de kommer bare” gav Helen os på en sjov og uhøjtidelig facon indblik i, hvordan mennesker reagerer på forandringer . Hun fik os igen og igen til at grine af os selv, og samtidig anviste hun konkrete ledelsesmæssige handlemuligheder, når vi møder modstand mod forandringer. Helen var inspirerende, nærværende og demonstrerede hele vejen gennem foredragets 2 timer en fantastisk energi.  Vi fik præcis den afslutning på Lederdagen, som vi havde håbet på.

Klaus Skjødt, Adm. Direktør, Sparekassen Kronjylland

Tlf. +45 8912 2400, Email: direktionen@sparkron.dk

___

Berendsen

I forbindelse med større organisationsændringer, konstaterede vi,  at der havde spredt sig en lidt opgivende stemning i ledergruppen. Helen Eriksen fokuserede i sit indlæg på mulighederne for at påvirke den herskende fortælling, og selv tage initiativ til at “fylde hullerne ud”. Helen Eriksen fik rusket lidt i os og fik os til at indse, at vi havde en forpligtelse til at ændre “fortællingen” og påtage os ansvar for fremtiden, frem for at “hænge i bremsen”.

Torben Gelineck, country manager, Berendsen

____

Fredensborg Kommune

“Uden tvivl det bedste foredrag, jeg har hørt i årevis. Er du gal, Helen Eriksen er awesome. Totalt spot on – og stof til eftertanke for ‘grundstammen’, der nok skal overveje, om det altid nytter bare at fortsætte på autopilot og som vi plejer.

Har for første gang i 10 år købt en fagbog om forandringer. Helen’s fagbog. Jeg læser normalt ALDRIG den slags litteratur – fordi det ofte er samme corporate bullshit og buzzwords. Foredraget var VIRKELIG godt. Jeg har korrekturlæst/rewritet for meget af den slags fagcrap tidligere, da jeg arbejdede som copywriter – så havde min naturlige distance. Men hatten af for din indpakning – det var levende, jordnært og enestående. Respekt! Tak, Helen Eriksen!”

Sune Schack

Fredensborg Kommune / Børnehusene Fredensborg -Fredensborg Kommune

____

Niels Brock

”På vores årlige strategiseminar for ledere og tillidsrepræsentanter havde vi inviteret Helen til at komme og fortælle om, hvordan man kan øge trivslen på en arbejdsplads, hvor forandringer er et grundvilkår. Helen leverede et levende, inspirerende og underholdende foredrag, som rykkede ved vores grundlæggendeforståelser af os selv, hinanden og organisationen som helhed. Der var meget stor begejstring for hendes måde at levere på, og hendes perspektiver har givet stof til eftertanke”.

Anya Eskildsen, Direktør, Niels Brock
___
 

Sygehus Thy/ Mors

Helen Eriksen har en helt unik tilgang til forandringspsykologi. Hun er en fantastisk performer, som på en begavet måde, fanger folks opmærksomhed og får os til at spørge os selv om vi nu ikke burde gøre tingene lidt bedre. Helen efterlader et stort indtryk, og arbejder sig helt ind bag vores rutiner, fordomme og erfaringer, og er overvældende fantastisk til at få folk til at opleve at de har brug for at interagere med andre.

Gennem de sidste 8 år har jeg samarbejdet med Helen, når der skal laves omfattende organisationsændringer. Hun har en evne til at jonglere mellem humor og fakta på den ene side og historie og innovation på den anden.
Jeg har oplevet Helen arbejde med grupper fra 15 til over 500 mennesker, og hver gang er resultatet det samme.. Man bliver dybt begejstret, og klar til at gå hjem og gøre en forskel.

Michael Storm Klausen
Sygehusdirektør
Tlf. 9617 6001

___

Ledernes Hovedorganisation
“Læn dig trygt frem i stolen” og lyt til Helens energifyldte inspiration om dit enorme potentiale til at møde forandringer og forstå forandringens psykologi. Din proces er startet, når du rejser dig fra stolen.

Ledelsesrådgiver Nikoline Meyer,

Ledernes Hovedorganisation

___

FOA

Vi har haft besøg af Helen som kick-start til en samarbejdsdag mellem tillidsvalgte og ansatte.

Det var en helt igennem forrygende begyndelse på dagen – og en oplevelse som fortsat summer hos os.

Helen viser stort overskud i formidlingen af sin indsigt i menneskets adfærdsmønstre. Helen gør teorien nærværende og de genkendelige historier sender lattermusklerne til tælling. Vi får sat lys på overvejelser om trivsel, kollegaskab og samarbejde både sagligt og 

anvendeligt. En helt igennem fantastisk formiddag med en klog og topengageret kvinde.

Trine Godager, FOA

___

SIEMENS A/S

Kære Helen.                                                                                                              

Jeg vil hermed meget gerne takke dig for det særdeles inspirerende foredrag, som du holdt for os vedrørende implementering af vores målbærende værdier. Som du ved, skulle vi efter dit foredrag selv diskutere videre omkring den opgave, vi har foran os. Debatten viste med al tydelighed, at du ,trods en meget bredt sammensat deltagerkreds, med dit store engagement, dit smittende humør, dine anekdoter og små historier, havde formået at give os alle værdifulde input. For mig personligt stod det efter dit velforberedte og Siemens-målrettede foredrag lysende klart, hvor vi skal sætte ind.

Venlig hilsen

Ole Højgaard, Personaleudviklingschef, Siemens A/S

___

Alm. Brand, lederseminar

“Et energibundt med substans”
Helen Eriksen fik på eminent vis bundet alle elementerne fra vores lederkonference sammen i et inspirerende og meget lærerigt foredrag.
Med masser af engagement og humor fik hun guidet deltagerne igennem hjernens udvikling og den betydning det har for arbejdsglæden i en organisation.
Den faglige viden blev formidlet på en måde, så deltagerne fik grinet af sig selv og hinanden undervejs.

Susanne Helms Andersen

HR Partner i Alm. Brand

___

UNISYS Annual Conference, Switzerland
Det er med stor fornøjelse , jeg kan komme med udtalelsen om, at Helen Eriksen er en af de mest innovative og overraskende speakere, jeg nogensinde har inviteret til at komme til Schweiz.

Hendes præsentation, der var solidt funderet på egne praktiske oplevelser,  med nye idéer og interessante visioner gik øjeblikkeligt lige til hjertet hos  de 2.500 deltagende top ledere fra områderne kultur, politik og erhvervsliv. På grund af den professionalisme, charme og direkte måde, der lå bag hendes ord.
Udover at beherske engelsk, dansk og fransk taler Helen Eriksen også virkelig godt tysk – med en svag dansk accent – en accent, som tysktalende mennesker virkelig godt kan lide og som giver positive tillægspoints.

Jeg ønsker Helen Eriksen at hendes succes må fortsætte og ser frem til at hilse hende velkommen til en anden konference i Schweiz.

Med mine bedste anbefalinger

Jan Marlier, UNISYS Annual Conference, Switzerland

___

Aabenraa Kommune

”Vi havde Helen til at holde foredrag på vores arbejdsmiljøkonference 2016. Helen formåede at fange alle i salen med hendes energifyldte, inspirerende og let forståelige måde at formidle på. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra deltagerne på konferencen om Helens foredrag. Hun er en super formidler og kan bestemt anbefales.”

MED- og arbejdsmiljøkonsulent, Mathilde Tranbjerg Vammen, Aabenraa Kommune

___

Fantastiske tilbagemeldinger fra deltagerne ved Coloplast symposiet ”Fokus på kvinder”

Vi kan ikke sige det bedre selv, men tilslutter os:

  • Sprudlende
  • Så fantastisk
  • Super inspirerende. Stof til eftertanke – mere tid til det.
  • Super godt inspirerende indlæg
  • Fantastisk oplagt foredragsholder
  • En inspirerende bombe

Tak for et højt fagligt indlæg, pakket ind i en sprællevende og humoristisk  Helen Eriksen.

Coloplast Danmark A/S

___

Ballerup Kommune

”Vi havde fornøjelsen af Helen Eriksens oplæg forleden i forbindelse med en inspirationsdag om social kapital og fokus på kerneopgaven. Formålet var at inspirere til arbejdet med udvikling af social kapital gennem fokus på kerneopgaven i vores børne- og ungerådgivning? Den udfordring tog Helen Eriksen imod, og leverede et fængslende oplæg, der holdt alle ca. 150 medarbejdere og ledere tryllebundet i ca. 2 timer. Helen formåede på underholdende via at bygget bro fra den overordnede kommunale fremtidsvision om at møde borgerne i øjenhøjde, og til  sammenhængen mellem social kapital og kerneopgaven. Vi blev alle klogere på de centrale begreber, fik mere fælles sprog og inspiration til hvordan vi hver især personligt og i vores respektive team kan præge udviklingen i ønsket retning” – og så var vi alle super godt underholdt hele vejen :-)”

Christell Erichsen, Afsnitsleder

Center for Børne- og Ungerådgivning, Ballerup Kommune

___

Næstved Kommune

Tak for et brag af et oplæg og senere en forrygende workshop i Næstved Kommune på vores arbejdsmiljøkonference.

Det gav energi og tilmed den gode energi i rigt mål. Kompleksiteten i en verden og et arbejdsliv i forandringer formår Helen, at formidle særdeles positivistisk og samtidig realistisk.

En dag med Helen Eriksen giver bare “…..mere mening”.

Elise Dittmann, Institutionsleder Grønnebakken, Næstved Kommune

___

Mats Rieger, manager in Nordea IT Retail
We had a very good session about stress with Helen Eriksen.
In an entertaining and humoristic way Helen gave us lots of facts and insights about stress, what it is doing to us, how we are affected by it and what the warning signs are. Most of the participants could tick of several signs or symptoms for their own part.
A very good and appreciated lecture with many laughs, recognitions and some scary reflections. I can warmly recommend  a session like this.

___

You made a brilliant presentation on your Fruit Tree Strategy at SAND, US, Helen. Congratulations.

Rodger Spiller, CEO, Money Matters, New Zealand

___

Århus Universitetshospital

Personligt synes jeg, det var en stor præstation fra din side at få en gruppe hard core naturvidenskabeligt trænede personer til at gå så seriøst til en mindfulness øvelse.
Jeg håber, vi mødes igen.

Susanne Boll
Oversygeplejerske, Århus Universitetshospital

__

Saint-Gobain ISOVER A/S

Tak til Helen Eriksen for et skønt foredrag om arbejdsglæde – et sprudlende foredrag med masser af energi og kloge ord, som blev serveret på en humoristisk måde til stor fornøjelse for alle deltagerne.

Susanne Laporte

Management assistant, ISOVER A/S

___

Skara Kommune, Sverige
Kommunens ledende medarbejdere fik effektive og virkningsfulde redskaber i processen fra succes- og værdi analyse, valg af strategiske værdier, idé- og visionsudvikling til målbeskrivelser, handlingsplan og realisering. Undervisningen var meget kompetent og inspirerende. Og de ressourcer, som processen resulterede i, har skabt et engageret, positivt og velfungerende arbejdsmiljø, fordi vi arbejder anderledes, mere ressourcefyldt og målrettet, med os selv, vore visioner og hinanden.
Helen Eriksen er en forrygende inspirator, motivator og formidler. Engageret, professionel, humoristisk.

Nils-Erik Johansson
Personalechef, Skara Kommune, Sverige

___

Aargauisches Elektrizitätswerk, Schweiz
I forbindelse med vores ledelses- og bestyrelses møde på De forenede Aarauiske Elektricitetsværker, Schweiz holdt De et foredrag med temaet paradigmeskift  og forandringer– hvordan kan man leve i usikkerhed.

Det lykkedes dem på en meget imponerende måde med stor dybde og højst velfunderet faglig viden at beskrive og formidle paradigmeskiftets natur og den indflydelse skiftet har på vores branche fra monopolvirksomhed til frie markedsvilkår. Og den dialog med deltagerne, der opstod i forbindelse med foredraget viste os deres fleksible måde at formidle dette ellers så komplekse emneområde. Derudover var vi dybt imponerede over deres åbne og spontane præsentation og væremåde.

Og derfor vil vi meget gerne have lov til at takke dem hjerteligt.

Professor Hans-Jörg Schötzau, betyrelsesformand,

Aargauisches Elektrizitätswerk, Schweiz

___

Nykredit A/S
Under overskriften Arbejdsliv, privatliv og forandringer. Det kom der et meget spændende og energisk foredrag ud af, som primært handlede om vores måde at tackle forandringer på – og hvorfor vi gør, som vi gør.

Helen illustrerede sine pointer med mange forskellige eksempler fra “det virkelige liv”. Både døde heste og våde aber blev inddraget til stor morskab og eftertanke for forsamlingen. Til sidst i foredraget foreslog Helen, at man kunne bruge sæbebobler til at løse op for tilspidsede situationer.
Overordnet omhandlede foredraget hvordan mennesker individuelt såvel som kollektivt reagerer på det stigende antal forandringer man møder i hverdagen.

Deltagerkredsen var bredt sammensat af mange – meget forskellige – medarbejdergrupper, men Helen evnede at fange alle under sit indlæg.
Jeg kan varmt anbefale Helens kombination af højt oktantal og refleksion til andre virksomheder.

Birgitte Bruun
Vicedirektør, Nykredit A/S
Tlf. 33 77 23 75

___

Jyske Bank A/S
Som trold op af en æske med sprudlende energi fascinerer hun en hel sal fyldt med ambitiøse, krævende kvinder, som er kommet for at høre omkring karriere.

Helen leverer et indlæg omkring personlige barrierer og man kan høre en knappenål falde til jorden, da hun først begynder. Hun formår at holde hele salens opmærksomhed til sidste sekund og skulle man have haft tanker omkring pauser, toiletbesøg, vandopfyldning, en enkelt cigaret – ja så glemmer man alt om dette for ikke at gå glip af en eneste af guldkornene fra Helens mund.

Utroligt, at så lille et menneske kan rumme så meget og ikke mindst – formår at give så meget til alle.

Her er, hvad der i korte træk gik igennem samtlige evalueringer/ tilbagemelding på dit fantastiske indlæg på vores 3 konferencer.:

* Absolutte topscorer
* Frisk pust udefra
* dejligt med fokus på en selv
* Mange værktøjer til fremtidig brug
* Meget spændende og inspirerende lille dame
* Hun rykkede virkelig
* Jeg havde svært ved at få armene ned igen

Susanne Højbjerg
Personaleområdechef, Jyske Bank A/S

___

Institut for Kompetenceudvikling

Mange tak for sidst – ikke mindst for dit rigtigt gode indlæg. Konferencen forløb som planlagt og matchede helt de store forventninger, jeg havde.

Du er en fabelagtig foredragsholder. Inspirerende og vidende – det smitter. Din evaluering er helt fantastisk, som altid. Derfor STORT TAK, fordi at du var og fortsat vil være med til at gøre konferencen til en lærerig og positiv oplevelse for deltagerne. Jeg glæder mig meget til at kunne byde dig velkommen igen til efteråret både i Århus og København.

Frank Dalsgaard, Institut for Kompetenceudvikling

___

Ingeniør Foreningen i Danmark
Helen Eriksen havde fået til opgave at lave en aften om “Kommunikation”  for 25 ledende ingeniører. Nogle ville måske sige “åh, nej ikke igen” Eller “Er der snart mere at sige om dette emne”. Til eventuelle kritikere, det var der!

Lad mig lige pointere, der var ingen af ingeniørerne, som havde udtrykt
ovennævnte, negative holdninger til indlægget, snarere tvært imod. De
glædede sig til indlægget, og deres forventninger blev indfriet. Samtlige
deltagere evaluerede Helen Eriksens indlæg til top-karakter – uden
undtagelse.

Deltagerne og jeg fik virkeligt noget at reflektere over at arbejde videre
med og det er jo netop pointen ved at lytte til et foredrag.

Én ting er budskab en andet ting er, hvordan dette overbringes. Der var
Helen Eriksen selv en personifikation af sine budskaber. Hun var nærværende,
intuitiv, empatisk, overbevisende, underholdende –  og fagligt dygtigt.

Med sådan en indlægsholder kan der kun komme noget godt ud af det – og det gjorde der!

Kim Knudsen
Konsulent, cand. mag., Ingeniør Foreningen i Danmark

___

Mariagerfjord Kommune

Det midlertidige tværgående hovedsamarbejdsudvalg (MTHSU) i Mariagerfjord Kommune har evalueret konferencen og konklusionen blev at alle medarbejderrepræsentanter og ledere var særdeles godt tilfredse med dit inspirerende foredrag.

De budskaber du fik sendt til os (originaler), har jeg senere reflekteret over og det har givet mig god støtte i en, til tider, lidt stresset hverdag.

Jeg håber vi får mulighed at at bruge dig igen. Du er pengene værd.

Rigtig god sommer
og mojn.

Bo Nielsen
Kommunaldirektør, Mariagerfjord Kommune

___

Novo Nordisk A/S
Helen er en meget levende og kompetent underviser, der forstår at begejstre – man er med hele tiden. I løbet af nogle få timer formår hun at give nogle gode værktøjer, som man kan bruge både arbejdsmæssigt og privat til at få mere ud af egne og andres ressourcer. Hun kommer med mange gode, rammende, levende eksempler.

I vores afdeling har seminaret efterfølgende vist sig at være meget værdifuldt. Blandt andet på den måde, at vi kan bruge de forskellige eksempler i hverdagen til legalt at skubbe lidt til hinanden – hvis nogen siger, at noget ikke kan lade sig gøre. Eller når vi skal prøve noget nyt, har vi effektivt kunnet bruge den teori og praksis som Helen for-midlede til at hive nogle parallelle positive erfaringer frem i stedet for kun at tage de negative, gamle erfaringer. At hele afdelingen deltog i seminaret kan vi i bakspejlet kun konkludere som værende særdeles givtigt. Nu er der ikke kun nogle få, der har fået teoretisk og praktisk indsigt i at eksempelvis begrænsningerne ikke altid kommer udefra, men oftest fra os selv. Vi kan varmt anbefale et lignende seminar til andre virksomheder.

Lisbeth Isbrandt, Novo Nordisk A/S

___

IBM Global Services Denmark
Hvad enten du tænker i samme baner som Helen Eriksen eller ej, så kan jeg på det varmeste anbefale enhver, at få ny inspiration, fx. via Helens foredrag “Fra organisation til organisme”. Helens måde at kommunikere på, er så dejlig levende

og let, ægte og troværdig, at jeg jeg sjældent oplevet noget så fængende, – og endda uden at være anmasende, hvis man har et andet livssyn. Jeg er sikker på at Helen får sat tanker igang hos alle sine tilhørere, uanset hvilket verdensbillede eller overbevisning man måtte have. Under alle omstændigheder er det altid sundt at lade tankerne flyde ad nye, ukendte veje for en stund, man kan jo altid vende om.

Helt personligt går jeg fuldt ud ind for de værdier og positive tanker der
ligger bag Helens foredrag. Som flere og flere gør det, har jeg bestræbt mig på at ‘leve efter det’ i det mange år. Jeg er helt sikker på at ‘organismen’ kommer til alle, før eller siden, i højere eller mindre grad, hvad enten de vil eller
ej. De kloge (og parate) sørger for at søge ‘den’ aktivt, hurtigst muligt, – for det bliver dem der overlever på sigt!……Hvis jeg skal sige min helt personlige, ærlige mening.

Ulla Lindstrøm
Resources Development Program Manager, IBM Global Services Denmark

___

Luncbeck A/S
Foredrag om Håndtering af stress-relaterede konflikter hos Lundbeck: Et spændende og relevant oplæg, leveret af en person med engagement, gennemslagskraft og en egen holdning til emnet. Helens engagement brænder igennem, og hendes referencer til vore handlinger og hvordan de udvikler hjernen vil blive husket.

___

Københavns kommune

Helen deltog med oplæg på vores AMO/MED-konference og hun ramte fuldstændig plet ift vores organisation.

Hun bidrog med nye perspektiver på gamle kendinge i forhold til at stå i forandringer og talte lige ind i, hvor vi er som organisation.

Derudover var hun nærværende og humoristisk om et svært emne og favnede i sin kommunikation hele den komplekse verden, vi er med rigtig mange forskellige fagligheder. Tak for et meget vellykket oplæg. 

 Anja Obdrup
Enhedschef – HR-udviklingschef
HR-og Organisationsudvikling
_______________________________
KØBENHAVNS KOMMUNE
Teknik- og Miljøforvaltningen
TMF Stab

___

Køge kommune

Helen Eriksen holdt sit foredrag “Fra stress til trivsel og arbejdsglæde” for ca. 200 medarbejdere i Køge Kommune.

Helen formidlede et relevant og svært emne med humor og en enorm energi, og med mange hverdagseksempler gav hun god inspiration, som alle følte kan bruges tilbage i hverdagen.

Jeanette Chawes, organisations- og ledelseskonsulent, Køge Kommune

___

Tønder Kommune

Helen var indlægsholder på Tønder kommunes lederkonference omkring innovation.

Helen mestrede kunsten i at levere et oplæg som ramte plet i det efterspurgte.
Vi havde forespurgt på et oplæg som angreb begrebet innnovation således at den traditionelle teorestiske vinkel blev rundet – men hvor der samtidig blev krydret med lidt utraditionelle kanter og vinkler. Hun gav deltagerne en god oplevelse af at innovation først rykker når det kommer indefra og når vi selv tager ansvaret for og del i innovation på handleplan. Helen leverede med troværdighed, autenticitet og et skønt engagement som kun kan inspirere. Hun illustrerede med krop og sjæl, hvordan man skaber energi og innovation i ledelse. Det  var en fornøjelse at blive “budt op til dans”:-)
Også i faciliteringsdelen om eftermiddagen leverede Helen til vores fulde tilfredshed. Hun ledede paneldebatten og styrede os sikkert igennem timerne hvor hun indbød spørgelystne ledere til debat og havde derudover også overskuddet til at skrue og stramme på spørgsmålene således at panelet blev tilpas forstyrret og samtlige deltagere yderligere inspireret. Godt gået, Helen.

Marianne Valentin
HR-konsulent, Tønder Kommune
Tlf. 74 92 90 47

 ___

Grossistforeningen for Juletræer og Pyntegrønt

Mit allerførste indtryk var meget positivt, og du opfattede ret hurtigt mit oplæg.

Afholdelsen af kurset forløb perfekt. Det jeg var mest imponeret af var, at vi kom hele vejen rundt fra tilstandsanalyse, over muligheder, til fremtidsvision. Ligeledes var jeg imponeret over, at du kunne fastholde deltagerne i projektet. Kurset oversteg faktisk mine forventninger.
Du fangede meget hurtigt vore forskellige niveauer og det vi egentlig havde brug for, nemlig et større perspektiv i vor hverdag og handlinger. Vi fik i allerhøjeste grad “leveret” varen. Det var for mig en stor overraskelse at se deltagerne så engagerede, at de blev til midnat og foretrak kurset fremfor rødvin. Alle ønskede at holde hovedet klart for at få alt med.
Her måneder efter står hvert minut stadig klart for mig.
Selvom deltagerne kom meget tæt på hinanden, sørgede du for at ingen mistede respekten for hinanden. Tværtimod blotlagde du talenter og idéer fra deltagerne, som oversteg min vildeste fantasi. Kurset ville være perfekt til et firma, der trængte til fornyelse f.eks. i forbindelse med værdibaseret ledelse, budget- og strategiplanlægning. Kurset er i allerhøjeste grad værd at anbefale til ethvert firmas ejere eller ledelse, der ønsker at dele virksomhedens fremtid med sine kernemedarbejdere”.

Direktør
Michael Teglgaard, Grossistforeningen for Juletræer og Pyntegrønt

___

The International Conference on Business and Consciousness, Mexico

“The importance of conscious role models in business”

When people talk about ’being’ rather than ‘doing’ they sometimes sound unrealistic at best and totally ungrounded at worst. Helen was able to not only talk about it she was able to demonstrate it. Her presentation was lively, her examples clear and relevant, her personal anecdotes inspirational without being egotistical. She showed that a state of ‘being’ does not necessarily mean silent or meditative but involves enthusiasm and humour – passion and pragmatism.
Good speakers leave you with feeling that they are wonderful – GREAT speakers leave you with the feeling that YOU are wonderful. Helen is a great speaker.

Geraldine Bown
Managing Director, Domino Consultancy Limited, UK

 ___

Arbejdstilsynet 

Helen formår på en underholdende og befriende facon at aflevere vigtige og relevante budskaber vedr. vores ageren og håndtering af forandringer, samarbejde, arbejdsmiljø og trivsel og får sat deltagerne i gang med en refleksion over egen adfærd og handlinger. Helen kan begejstre og fastholde 150 mennesker med forskellige fagligheder i 1,5 time med et intenst oplæg.

Anne Therese Schultz-Petersen, tilsynschef, Arbejdstilsynet

 ___

LOS
Helen Eriksen holdt oplægget ”Forandringer og forandringsledelse i en udfordrende tid” på LOS – Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud’s landsmøde.

På landsmødet deltog 400 mennesker og oplægget varede en time.

Helen formåede på både lødig og underholdende vis at formidle et højaktuelt emne for vores medlemmer, og vi kan medgive hende vores bedste anbefalinger.

Sigrid Fleckner, sekretariatsleder, LOS

___

Dansk Industri (DI)
Allerførst rigtig mange tak for godt og inspirerende foredrag der gav stof til eftertanke og som i ordets bogstaveligste forstand fik lytternes arme i vejret – en hurtig genvej til at udløse lykkehormonet (Serotonin).

Der blev skabt grobund for en god forståelse for samspillet mellem mennesker, og budskaberne blev leveret med en god portion humor. En rigtig god oplevelse.

Tina Sternest, Dansk Industri (DI)

___

LC56 Sønderborg
Kære Helen,

Her er nogle ord om dit super indlæg ved vores Ladies Circle (LC) InterCitymøde for distrikt 3 til din hjemmeside.

Vi havde et supert Intercity-møde arrangement i Ladies Circle (LC) på hotel Baltic i Høruphav! Helen var fremragende! Der kan heftes så mange positive ord på foredraget, så det er svært at vide, hvor man skal begynde og ende…   – Det var underholdende, spændende, humoristisk, inspirerende, fængslende, lærerigt og et fascinerende foredrag! Helen forstår virkeligt at spille på alle tangenter, og man fornemmer samtidig at hendes faglige viden er meget stor…

Foredraget havde overskriften ”Selvmotivation og toppræstationer”. Det var godt at få et lille kick bag i… – nemlig at tænke ”jeg er min egen verdensmester – jeg skaber det selv og jeg er selv ansvarlig”! – Og ikke mindst at det kan jo godt lade sig gøre, jeg skal bare lige have omprogrammeret og påvirket mit biokemiske brændstof, de små – ”hva’ var det nu de hed”, så går det alt sammen helt af sig selv – eller i hvert fald efter ca. 28 dage, så går det hele som smurt… Ellers kan man altid supplerer med et par anderledes dansetrin/bevægelser, og de nye nervebaner er dannet…

Vi havde efterfølgende mange positive tilbagemeldinger, nogle gik endog så vidt til at sige, at det var det bedste InterCitymøde de havde været med til! Helen, det var ikke mindst takket være dit super indlæg. Tak for det!

Lotte Gramkow

___

Women’s International Networking
Helen is a light in the world today. Every year since 99 I have invited her to join the annual leadership for women that W.I.N. organizes. Thousands of women have heard Helen and enjoy her passionate being with us so much that they flock to come back for more. Through her work helping leaders finding their mission she touches and reaches them to start developing their full potential.
Her latest work on the fruit tree strategy is important and timely. We are changing the paradigm in which we live and work. Helen is one of the people leading the way. We need her,

Kristin Engvig, founder and director W.I.N. (Women’s International Networking)

___

Kalundborg Kommune
Helen holdt et rigtig godt oplæg om forandringer på vores årlige lederkonference.  “Forandringer spørger ikke om lov, de kommer bare”. Det var veloplagt, engageret og sprængfyldt af energi og viden, der smittede. Et godt indspark til en dialog om, hvordan vi håndterer forandringer med fokus på centrale værdier som læring, relationer og indflydelse.

Henrik Damm
Kommunaldirektør, Kalundborg Kommune
Direkte: 59 53 44 04
Email: henrik.damm@kalundborg.dk

___

Aabenraa Kommune
Jobcentre – forandringer og ny kultur.
Du skal have 1000-tak for dit foredrag hos os på Jobcenter Åbenrå omkring Forandringer, sammenlægninger og hvordan vi sammen kan skabe en ny og trivselsfuld kultur.
Du gav os med dine mange levende, klare og humoristiske eksempler og fortællinger, meget brugbare og relevante bud på, hvad vi hver især og sammen kan gøre for at skabe en ny kultur. 
Samtidigt førte du os på en letforståelig, nærværende og meget engageret måde ind i de bagvedliggende forandringspsykologiske landskaber, der ligger til grund for vores både hensigtsmæssige og mindre hensigtsmæssige adfærd i forbindelse med forandringer, sammenlægninger, fusioner.
Så vi fik indsigt i, hvordan vi både effektivt og med øget trivsel i kølvandet kan blive én ny og velfungerende kultur. Hvor vi med dine ord sørger for at “give samtidigt med at vi selv vokser”.
Takket være dit indlæg fik vi skabt en gedigen fælles referenceramme at arbejde videre ud fra.

Du skal vide, at kolleger er kommet efterfølgende, og har udtrykt deres store begejstring både for din måde at formidle budskaber og viden på, men også selve indholdet i arrangementet. Et ualmindeligt godt grundlag at komme videre i processen på.

Jobcenterchef Erik Kjærsgaard
Afdelingschef for Arbejdsmarked & Job
Social- & Arbejdsmarkedsforvaltning
Aabenraa Kommune
tlf. 7376 70000
dir. 7376 7679 
mail: ek@aabenraa.dk

___

Byens Mad
Helen Eriksen er i særklasse. Sprællevende. Sød, sjov, aktuel og med et budskab, der rammer plet.
Ved Helens første foredrag fik hun plantet dagsordener og udtryk ind omkring forandringspsykolgi, som vi – med smil – stadig refererer til over et år efter
– og ved det seneste foredrag fik hun os igen op af stolene, fik os til at synge sammen og tænke i samarbejde og arbejdsmiljø på en ny og inspirerende måde.

Tak, for alt hvad du havde med til os.

Inga Ager, Byens Mad
Telf. nr. 87 13 54 03 / 5157 6265
Email: iag@aarhus.dk

___

Egedal Kommune

Helen er meget kompetent; det er tydeligt, at hun har et stort repertoire at bruge af. Hendes udstråling og energi skaber en god atmosfære omkring hende. Flere af tilhørerne er kommet med udsagn efter Helens foredrag: “hun rammer lige plet”, “hun har substans”, “hun har noget at komme med”, er nogle af dem. Personligt synes jeg, at Helen har en evne til at skabe en fin balance mellem sjov og alvor, hvilket rørte mig meget i perioder af hendes foredrag!

Lisbet Rostgaard Andersen, Egedal Kommune
lisbet.rostgaard.andersen@egekom.dk

___

Assens Kommune
Helen Eriksens oplæg ramte plet ift. den virkelighed, der står for døren i Assens kommune. Hun formåede med humor og alvor at give indsigt i menneskelige muligheder og reaktioner.

Assens Kommune står overfor store besparelser, strukturændringer og i det hele tager store forandringer. I den forbindelse havde vi fornøjelsen at planlægge et lederseminar for ledere på Dagtilbuds- og Skoleområdet, med det formål at understøtte lederne i at ”holde til det personligt” og samtidig tage ledelsesansvar ift. medarbejdere.
Helen Eriksens oplæg gav indsigt og viden om de mere personlige /menneskelige reaktioner i forandringsprocesser og om de deraf følgende ledelsesmæssige udfordringer.
Helen Eriksen formåede i en fin blanding af alvor og humor, at få formidlet sine budskaber og det var tydeligvis meget vedkommende for alle tilhørerne.
Vi har i Dagtilbud & Skole modtaget mange positive tilbagemeldinger på oplægget og hele Lederseminariet som sådan. Vi har bl.a. fået henvendelse fra et distrikt, der ønsker at købe Helen Eriksens oplæg til samtlige medarbejdere, med henblik på at ruste dem bedst muligt til den kommende tids forandringer.
Samlet set kan vi varmt anbefale Helen Eriksen som foredragsholder ved tilsvarende projekter om forandringer i organisationer.

Esben Krægpøth
Chef for dagtilbud & Skole, Assens Kommune

___

Falck A/S
Jeg kan fortælle dig, at din levende og engagerede “saltvandsindsprøjtning”
virkelig har løftet helhedsindtrykket af vores Kick-off-møde blandt medarbejdere og ledergruppen.

Du satte med dine budskaber og dit levende engagement skub i en meget nødvendig proces for Falcks privatsalgsafdeling, netop det , at vi skal skabe rum for hinanden,
respektere at vi er forskellige og at vi gennem en åben og positiv holdning, kan skabe mulighed for at realisere de mål og visioner der er
udviklet for afdelingen.

Vi føler meget at vores proces, takket være dit indlæg omkring motivation og forandringsledelse, nu lettere kan realiseres.

Vi har allerede taget de første skridt i den rigtige retning i forbindelse med lanceringen af vores nye autohjælpsprodukter, hvor vi nu har armene oppe – selv om arbejdspresset er øget markant.

Men når atmosfæren i afdelingen er præget af gå på mod og vindermentalitet – så når vi nok også de ekstra udfordringer som dagligdagen bringer.

Søren Biune
Salgsdirektør, Privat, Falck A/S

___

Dansk Landbrugs Rådgivningscenter
Superfedt, udfordrende oplæg til debat på Landscentrets strategidag i torsdags.  Dine pointer blev brugt i rigtig mange grupper i dagens drøftelser. Tak :-

Jakob Lave, Udviklingsdirektør, Dansk Landbrugs Rådgivningscenter

___

Zum Straussen, CH
Altid, når det drejer sig om at skabe en/lave en workshop for sine medarbejdere, håber man i al hemmelighed på et vidunder.

Workshoppen skal være motiverende og befriende, praksisnær og menneskelig, inspirerende og realistisk, effektiv og kreativ. Den skal give vinger, men må heller ikke miste jordforbindelsen.
Altså, vi er lykkelige: vi har mødt sådan et under.
Helen Eriksen var kursusleder på motivationsworkshoppen med temaet ”sikker i usikkerhed – ledelse af dig selv og andre i forandringsprocesser”. Workshoppen var hæsblæsende spændende, energifuld, motiverende, nærværende, vitaliserende, hjertelig, inspirerende – ganske enkelt god. Vi glæder os til den næste.

Albert Högger, direktør og indehaver af Optikerkæden zum Straussen AG, Schweiz , Zum Straussen, CH

___

Arbejdsmiljøinstituttet
Helen kommer ikke med løsningsmodeller eller opskrifter på,
hvordan vi skal omgås hinanden. Men hun er i høj grad i stand til at
få mennesker til at leve og vokse.
Helen udsender kærlighed og livskraft i rigt mål, hendes energi fylder hele rummet ud.

Helens humør og smittende latter fik mine egne positive energier i sving. Jeg fik bekræftet mange af mine egne tanker om, at alt kan ske, hvis/når jeg selv gør noget.

Efter et par timer i selskab med hende var jeg bekræftet/bestyrket i det – som jeg jo godt vidste i forvejen

– at det er mig som sætter dagsordenen for mit liv
– at jeg kan vælge at have et spændende liv
– at det er en god egenskab at tænke og handle anderledes end
andre (at være en Klodshans), selv om det ikke altid umiddelbart
virker sådan
– at glæden er drivkraft og den smitter
– at du ved åbenhed får åbenhed.

Britta Elsholm, AMI – Arbejdsmiljøinstituttet

___

Århus Universitetshospital

Jeg skal da lige love for, at det blev en fantastisk øjenåbner for alle. Hvad fik vi:
en levende, dynamisk kvinde, der med sit strithår, fagter, mimik og udstråling, kunne vælte enhver fuldvoksen stand up komiker omkuld.
Hvorfor blev vi alle tryllebundne ?:
Fordi Helen formidlede stor viden og erfaring iblandet tankevækkende og provokerende udsagn og fortællinger om mennesker, der i deres angst for forandring vælger at lukke den komplekse verden ude og føle sig tryg med al det kendte indenfor en arms længde. Takket være hendes inspiration og motivation vover vi nu at “slå siderne på kassen ned” og række længere ud end et favntag og så alene og sammen med andre finde svarene. Når vi erkender, hvor låste vi er, og når vi tør låse op – så flytter tingene sig og svarene kommer.
Jeg skal da lige love for, at der blev låst op.

Ledende overlæge, Ph.D., 
Frank Farsø Nielsen, Århus Universitetshospital
Tel.:  +45 8949 4105
Mail:  frani@as.aaa.dk

___

Plejecenter Skovhuset, Hillerød

“Supergodt foredrag!

Helen greb vores aktuelle forandringssituation og brugte den i sit foredrag til stor glæde og nytte for os.

Det blev meget vedkommende, nærværende og ikke mindst morsomt.”

 Tina Laurberg, Plejecenter Skovhuset, Hillerød

___

FOA
Ved hjælp af egne oplevelser, humor og en god portion videnskabelige informationer, om hvordan vi reagerer under stress og hvorfor, fængslede Helen Eriksen 500 mennesker på vores konference ”Kvalitet i dagplejen”. Der er ingen tvivl om, at Helens evner som fortæller gør, at der ikke kun bliver nikket og grinet mens hun er på. Oplægget er langtidsholdbart, fordi man husker, hvad hun sagde – længe efter tæppefald.

Jakob Sølvhøj, formand Fag og Arbejdes Pædagogiske sektor, FOA

___

Egedal Kommune
Tusind tak for et spændende og humoristisk oplæg.
Du har en fantastisk evne til at formidle svære akademiske problemstillinger på en enkel og forståelig måde.

Birgit Rieck
Leder af Socialpsykiatrien, Egedal Kommune
mobil. 72599702
Mail : Birgit.Rieck@egekom.dk

___

SKAT
Helen Eriksen leverede et energisk, engageret og humoristisk foredrag, hvor hun på sin egen originale måde gav os nogle eksempler på, hvordan vi kan ”synge noget mere på gangene”
Vi fik masser af stof til eftertanke – samtidig med at vi fik rørt lattermusklerne.

Per Rodenberg
Afdelingsleder, SKAT, Køge.

___

Sinatur Hotel
Helen Eriksen er i stand til at få alle i en organisation til at se på tingene forfra – at turde prøve forandringen – eller rettere innovation på en menneskelig og forståelig måde – og hun gør det på inspirerende og meget levende måde.

Min allervarmeste anbefaling til næste personalearrangement hos jer.

Flemming Gade Hansen
direktør, Sinatur Hotel
tel. 76496000
fgh@sinatur.dk

___

Roskilde Kommune
1032 forventningsfulde lærere til velkomstarrangement for skolerne i Ny Roskilde Kommune kræver noget af en oplægsholder – Helen Eriksen levede til fulde op til forventningerne!
Med krop og sjæl formåede Helen at sætte sigende billeder på de forandringer som ikke spørger om lov, men bare kommer. Billeder som skaber fælles referencerammer og som efterfølgende popper op i pædagogiske drøftelser og samværsformer.

Lene Bentzen
Udviklingskonsulent, Roskilde Kommune
Telefon 4631 4116
E-mail lenebe@roskildekom.dk

___

Dansk Shell A/S
Dit indslag var et usædvanligt og ualmindeligt meget friskt “pust”, både omkring forandring og stress, hvor dine tanker og mimik tryllebandt alle da du har en evne til at udstråle en utrolig energi, selv om du ikke er større end “tobak for en skilling”

Erik Løkke Larsen, Dansk Shell A/S
Tel: 3337 2044 
Email: erik.lokkelarsen@shell.com

___

105 sygeplejesker

”Hallooo mit navn er stress”

Karakter:   
4 3 2 1
96% 4% 0% 0%

Godt, sjovt spændende, tankevækkende, fantastisk foredragsholder

___

J&B Entreprise A/S
En stor tak for dit indlæg i fredags. Reaktionerne (der har været mange allerede i dag mandag) har alle været positive, og jeg har specielt været glad for de tilbagemeldinger, der har gået på, at indlægget ikke (som det ofte er tilfældet) har taget udgangspunkt i “laveste fællesnævner”, men tværtimod har accepteret risikoen for, at nogle måske ville falde fra.

Det er med garanti et fåtal blandt mine meget kvalificerede medarbejdere, der måtte have den opfattelse.

Dagen var, siger mange, præget af et gennemført højt niveau også hvad den musikalske side angik (jazz på klaver og bas) og mad, vin og betjening, så jeg har god grund til at være glad for forløbet.

Der er for mig ingen tvivl om, at et sådant arrangement giver glade og tilfredse medarbejdere, der oplever, at man som leder sætter pris på dem både som kolleger/medarbejdere og som mennesker.

Endnu engang tak !

Helge Bacher
Direktør, J&B Entreprise A/S

___

Holbæk Kommune, Borgmesteren
Helen Eriksen var den lysende stjerne over hele lederseminaret. Med sin faglige fundering, personlige udstråling og humør skabte hun et læringsmiljø, hvor den enkelte leder viste vilje til forandring.

Det var et lederseminar med høj intensitet og dynamik fra start til slut.

Lederne i Holbæk Kommune er noget helt særligt, men det er Helen Eriksen og BEYOND også. Derfor blev årets lederseminar en succes.

Det var teambuilding på højt niveau.

Jørn Sørensen
Borgmester, Holbæk Kommune

___

Holbæk Kommune
Helen Eriksens sammenbinding af et program, der vekslede mellem teamøvelser, læring og teori, brug af forskellige sanser, de 7 intelligenser, værdibaseret ledelse, samvær og sang m.v. –
og ikke mindst hendes nærvær og personlighed  i hele forløbet gjorde at vi, deltagerne blev rigtig gode, motiverede og tilstede.Og det på trods af afbud fra 2 foredragsholdere med deraf følgende ændringer samt et delvis uegnet fælleslokalet.
Flot og dygtigt arbejde af Helen Eriksen.

Udtalelser: Hamrende professionelt, inspirerende, dynamisk, lærerigt, fagligt og menneskeligt stærkt, projektlederen har hjertet med, en pragtfuld projektleder, programmet ”væltede”  uden at vi mærkede det – det var kanon!

Lars R. Dinesen
Personalechef, Holbæk Kommune

___

Novo Nordisk IT
Din smittende ildhu og dit fængende temperament, var det perfekte udgangspunkt som optakt til dagens øvrige emner.
Tilbage meldingerne fra deltagerne var at det var et utroligt lærerigt og inspirerende indlæg hvilket jeg vil gerne tilslutte mig.
tak for en god dag og jeg vil derfor se frem til at kontakte dig næste gang, jeg skal lave lignende arrangementer.

Jens N Petersen, Novo Nordisk IT

___

HK, København
Helen Eriksens PEPTALK tog udgangspunkt i samvær på arbejdspladsen. En arbejdsplads som aldrig må blive statisk. Dels fordi omverdenen (også i form af lovgivning) ændrer sig, og dels fordi vi som mennesker i flok har behov for udvikling af vores fælles dagligdag.

Konferencens hovedformål var at få ledelse og medarbejdere til at erkende, at et godt samvær på arbejdspladsen kræver, at vi indledningsvis lærer at samarbejde på det menneskelige såvel som faglige plan, at vi lærer at respektere hinanden, at vi udfordrer os selv og vores værktøjer i forhold til opgaveløsninger nu og i fremtiden, og at vi sammen kan få øje på synlige resultater. Og, det skal være sjovt at gå på arbejde !

På 1 ½ time fik Helen Eriksen med sit foredrag leveret varen på bedste vis, og a-kassen fik den perfekte start på sin konference, hvor ledere og medarbejdere allerede i de ventende busser gik i gang med at drøfte konferencens overskrifter med udgangspunkt i foredraget.

Søren Stenhøj
Forretningsfører, HK, København

___

HandelsFinans A/S
Helen’s  foredrag står fortsat i frisk erindring – specielt pga. de mange paralleller som ramte plet hvad angår mine egne oplevelser både i HandelsFinans og på tidligere arbejdspladser. Hvor er det dog ærgerligt at så meget godt bliver holdt nede pga. manges frygt for alt hvad der er nyt og anderledes!
Helen formår på en levende og inspirerende måde, at komme dybt omkring den moderne virksomheds egentlige problemstillinger.  Samarbejde og vanetænkning blev belyst på en måde, der gjorde det muligt for alle at forstå og se de til tider groteske hændelser som opleves i dagligdagen. Med gode eksempler fik Helen forklaret forskellen på den negative og positive spiral som er så afgørende for det gode og mindre gode arbejdsmiljø. At kommunikation og dialog er vigtigt både i afdelingen og tværorganisatorisk er måske ikke nyt for alle, men Helens indlæg og billeder bliver stadig nævnt hos os. Et “NEJ” bliver nu sagt med et glimt i øjet og et efterfølgende: “hvad kan jeg hjælpe dig med?”. Fantastisk at et foredrag kan hænge ved så længe. Jeg vil gøre mit til at processen fortsætter. Det gav nogle gode diskussioner som nok ellers ikke var kommet.
Det er min klare oplevelse at Helen’s indlæg skabte mere forståelse og anerkendelse i vores relationer til hinanden, hvilket jeg bygger på ovennævnte og mine kollegaers nye måde at modtage hinanden.

Finn Borgquist
Salgs- og marketingchef, HandelsFinans A/S
Telefon +45 36395921

___

Cheminova A/S

Cheminova’s Supply Chain havde booket Helen til et aktuelt foredrag om forandringer – hvordan vi oplever disse og hvordan de kan tackles. Helen gav et foredrag med stor engagement og masser af humor og formåede at holde os fanget i 1½ time med fuld fart. Vi fik sat ord på vores situation og fik sat tingene i perspektiv og Helen gav os nogle gode input til hvordan vi tackler de nuværende og de følgende udfordringer vi møder professionelt og privat.

Mange Tak for et godt foredrag, jeg håber at jeg får lejlighed til at komme til et foredrag med dig på et senere tidspunkt.

Brian Hummel, Cheminova A/S, Manager, Global Planning

___

Hörmann Danmark A/S

”Helen ledte os på fornem vis igennem et inspirerende indlæg om TRIVSEL. Med begge ben på jorden og uden alt for akademisk højt niveau, fik vi med eksempler belyst det spændende emne. Vores ledergruppe har efterfølgende samstemmende givet udtryk for at de alle ”fik noget med derfra”. Super godt indspark – til vores årlige efterårssamling.”

Jan Rahbek, CEO, Hörmann Danmark A/S