Mindfulness Yoga retreat. Få overskud og sundhed. Se her

Meditation, fordybelse, refleksion – sommerretreat

Fra den 30. juni – 5. juli, 2019

Kunne du tænke dig at praktisere mindfulness meditation, blid yoga, få mere ro og overskud og leve sundere?

Har du behov for en uge, hvor du får koblet helt af, mediterer, har tid til gå- og cykelture, dagligt får inspirationsforedrag om sammenhængene mellem krop, kost og psyke, nyder sund mad, bevæger dig fra morgenstunden med udstrækning, afspænding, yogaøvelser – alt sammen med et kraftigt glimt i øjet og med kompetente kræfter ved roret? I det hele taget får ladet dine batterier op?

Hvis det var noget, så ligger muligheden lige her og venter på, at du griber den. Jeg har fornøjelsen af at udbyde et mindfulness- og yoga sommerretreat ved havet, nær Ebeltoft. Her kan du kan finde ro til meditation og fordybelse, til at slappe af og reflektere, og hvor du får serveret sund, udrensende, opbyggende, velsmagende mad, der gør glad og giver energi.

Kursusleder er psykolog, cand.psych. Helen Eriksen, der også er forfatter og international foredragsholder med 30 års erfaring som kursusholder, ernæringsvejleder og kropsterapeut. Helen har selv mediteret og dyrket yoga i over 30 år og har i lige så mange år ud fra en funktionel medicinsk og helhedsorienteret tilgang skrevet bøger, afholdt kurser og tilbudt coaching og rådgivning om lederudvikling, personlig udvikling, trivsel, selvmotivation, krop-kost-psyke forhold, stressforebyggelse, og om hvordan vi mest opbyggende forholder os til forandringer. Helen bruger derudover en del af sin tid på at coache og supervisere ledere i den offentlige og private sektor i ind- og udland om ledelse af sig selv og andre ud fra et helhedsperspektiv.

Varighed: Fra søndag eftermiddag den 30. juni, 2019 med ankomst fra kl. 17.00 til fredag d. 5. juli med afrejse efter frokost.

Sprog: dansk med oversættelse til engelsk/engelsk med oversættelse til dansk, afhængig af deltagersammensætning.

Pris: 6.900,- kr. inkl. moms, inklusiv kost (vegetarisk, udelukkende økologiske fødevarer), logi, undervisning, linned, håndklæde.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig via linket her

Du kan også tilmelde dig ved at indbetale et depositum på 3.500 kr. til kontonummer: 0755-3230797500. Husk at oplyse kursustitel og efterfølgende at sende en mail til message@going-beyond.dk med dine kontaktdata. Din tilmelding er sikret og registreres ved indbetaling af depositum eller det fulde kursusbeløb. Herefter modtager du kvittering, kursusbekræftelse, kursusdetaljer mm. på mail. Restbeløb indbetales senest 15. maj. Ved framelding indtil 15. maj tilbagebetales 85% af indbetalt beløb, herefter fortabes det, eller det kan overføres (minus de 15%) til et andet af Helen’s kurser. Ved overtegning skrives du på venteliste og får besked om dette.

Andet praktisk: Der er på dette års kurser plads til 8 personer på hvert af kurserne. Så tilmelding er efter først il mølle princippet.

Adresse: I år foregår de i nogle skønne sommerhuse lidt udenfor Ebeltoft, skønt beliggende liiige ud til havet, i første række – et stenkast fra stranden. Man falder simpelthen i søvn til lyden af havet. 

Transport: fra Aarhus Busstation tager det 1 time og 25 minutter og det er bus nummer 123, du skal holde øje med. Turens koster 90 kr.

Bussen kører fra Aarhus busstation hver time om lørdagen 25 minutter over. Den går retur kl. 00.55 hver time på hverdage.

https://www.midttrafik.dk/media/7489/123øs_helår_k17.pdf

Vi henter ved endestationen, der er efter Ebeltoft C. send en sms om din ankomsttid, gerne den med afgang 15.25, og ankomst 16.42.

Kører fra Aarhus busstation hver time om lørdagen 25 minutter over.

Yderligere information: kontakt Helen Eriksen: message@going-beyond.dk, tel: 20 77 60 40.

IMG_0085

Et dagsforløb kan typisk se sådan her ud:

08.00-09.00 Morgenmad

09.00-10.15 Bevægelse og yoga – vi vækker kroppen langsomt op

10.15-10.45 Pause med te og frugt

10.45-11.45 Foredrag om sundhed og livstil, om sammenhængene mellem krop, kost og psyke.

11.45-12.45 Mindfulness meditation

12.45-13.00 Pause

13.00-14.00 Frokost

14.00-17.00 Fri eftermiddag til naturoplevelser, refleksion og fordybelse i parken, gå-, løbe og cykelture mm. (stort naturreservat i nærheden).

17.00-17.45 Walking mindfulness meditation

18.00-19.30 Aftensmad

Jon Kabat-Zinn og Helen Eriksen, Fuglsø, juni / 2014.

Jon Kabat-Zinn og Helen Eriksen, Fuglsø, juni / 2014.
(ifm. 7 dages MBSR retreat – del af uddannelsen som lærer på masterniveau i MBSR*, som jeg har taget på Århus Universitet i samarbejde med University Massachussetts.
*MBSR står for Mindfulness Baseret Stress Reduktion.)

19.30-21.00 Mindfulness meditation med efterfølgende Q & A

21.00-22.00 Frivillig aftenaktivitet (fællessang, filmfremvisning, fodbad, mm.)

“Helen Eriksen’s

___

5 magiske dage med Helen i vidunderlige omgivelser.

“Det har været en skøn personlig udviklingsrejse, med en meget fin balance mellem yoga, mindfulness, foredrag og tid til at være i proces. Skønt at mærke effekten på egen krop, når Helen kyndigt og ekstremt givende guider processen.
Jeg har fået endnu større selvindsigt, mere vigtig viden om krop, hjerne og sundhed – og jeg har fortsat de mange gode vaner fra retreatet i min hverdag. En stor tak til Helen, som med sit smittende smil, sin evige vejrtrækning, sin nænsomme tilgang og kompetente vejledning gør en markant forskel i sit arbejde. TAK!”

Nanna Paarup

___

Min uge har været ubeskrivelig dejlig og givende – befandt mig godt sammen med de andre deltagere, plus balancen mellem yoga og mindfulness var meget fint afstemt.

At få lov til at være en del af dine rammer – din helt igennem åbne og livsbekræftende måde at være sammen på og din store viden indenfor krop og sjæl – har været med til at rykke mig derhen i livet, hvor kærligheden og glæden bor.

Har fået en dyrebar æske med mig, som jeg til enhver tid kan ta frem, kigge i og blive mindet om det, som lige netop er vigtigst i mit liv.

Tak for din dejlige latter og smittende smil.

Birgitte

___

Jeg vil gerne takke Helen og hendes team for et fremragende og livgivende mindfulness-retreat. Det var en fantastisk oplevelse i smukke omgivelser. Seminaret var dybt bevægende og gav mig inspiration til nye måder at leve på. Jeg glæder mig allerede til at fortsætte ad denne sti og vende tilbage efter mere!

Mario Grossenbacher, KaosPilot of medstifter af Resilienz Zentrum Schweiz

___

Kurset i mindfulness med Helen var en livsbekræftende og skelsættende oplevelse for mig.

Fra første stund følte man sig så hjertelig velkommen. Intet var overladt til tilfældighederne, alt var nøje planlagt, både undervisning, meditation og de mange fantastisk velsmagende og lækre måltider.

Helen er en meget kompetent og meget dygtig formidler, der med stor indsigt og hjertevarme og humor videregiver et væld af informationer om krop, kost og psyke. Ofte krydret med små anekdoter.

Man lytter intenst og suger til sig. Og man tager notater, ingen guldkorn må gå tabt. Man føres sikkert og kærligt ind i meditationens verden. I sandhed en uge, der var som balsam for krop og sjæl.

William Blakes digt er essensen af denne smukke oplevelse:

”To see the world in a grain of sand

and heaven in a wild flower.

To hold the universe in the palm of your hand –

and eternity in an hour. “

Suzette Frydensberg

___

“Jeg var helt og aldeles nybegynder i mindfulness, da jeg deltog på Helens kursus. Den uge, det varede, blev for mig som at gå gennem klædeskabet i en Narnia fortælling:

jeg trådte ind i en helt ny verden, der for mig var udfordrende, helende, med masser af befriende latter og et varmt og givende nærvær.

Ingen kan på en uge blive ”udlært” i mindfulness, kun få en smagsprøve på det, teknikken tilbyder – men hos Helen var det en smagsprøve, der gav mig lyst til mere.

Mange tak for skønne kursusdage.”

Hanne Risgaard, Skærtoft Mølle
___

 

“I begyndelsen af juli måned 2014 deltag jeg i 5 dages sommer-retreat med meditation, fordybelse og reflektion ved psykolog Helen Eriksen.

Jeg har prøvet mangt og meget i mit 56-årige liv, men aldrig tidligere har jeg på så kort tid oplevet et så eklatant og radikalt løft såvel fysisk, psykisk, åndeligt og socialt .

Sikke en revitalisering og jeg er evigt taknemmelig!

Vi befandt os i de smukkeste, historiske bygningsmæssige rammer med højt til loftet og udenoms arealerne med voldgrav, ænder og ældgamle træer, som duvede i den lette sommerbrise, lod intet tilbage at ønske. Ren lise for sjælen.

Vejrudsigten havde forudsagt regn og atter regn, men det blev kun sparsomt hermed, til gengæld skinnede solen smukt, som om nogen havde bestilt den dertil.Mine medkursister viste sig fra deres mest indtagende sider, og det var en ren fornøjelse at løfte i flok med hygge, inspiration, indføling og en dyb grad af fællesskabsfølelse.Vi dyrkede yoga, udstræknings- og afspændingsøvelser, fik sublim undervisning om kost, krop og psyke og lavede mindfulness meditationer siddende, liggende og gående mange gange dagligt, åh det gjorde mig så godt.Vi blev serviceret af 2 kokke, som med engagement, dybde og humor serverede de mest herlige, ernæringsrigtige og velsmagende vegetariske og økologiske måltider. 

Sluttelig vil jeg pointere, at alt dette var oppebåret af Helens ånd, nærvær, hjertevarme, ekspertise, professionalisme, humor, overskud, overblik, empati og alle de superlativer, som ord trods alt ikke kan beskrive. Det skal opleves. Og jeg giver mine varmeste anbefalinger.Af hjertet tak for 5 uforglemmelige og usigeligt opløftende dage.

Steen Oxbøll, alkoholrådgiver, Kolding

___

 

Ved brug af denne side accepterer du brug af cookies. mere information

Ved brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Luk