Kaldskursus

Find dit kald – kom tættere på dit livs formål

Tænk hvis du de fleste morgener kunne vågne med en oplevelse i kroppen af at din dag nærmest per definition ville kaste mening og glæde af sig, af den enkle grund at du havde fundet dit kald dit egentlige livsformål, og at dit energiniveau, din indre ro og dit selvværd ikke mindst af den grund bare helt autmatisk gik i vejret.
____

På kurset ’Find dit kald – kom tættere på dit livs formål ’, finder du af, hvad du ville elske at bidrage med, og som du sandsynligvis en god bunke gange har spurgt dig selv om, hvad er, og ikke mindst hvordan du kunne grave det frem. Du får også muligheden for at sætte dit kald ind i en større kontekst forklaret ved Helen’s meget roste teori og filosofi om altings sammenhæng. ”Frugttræ- strategiens” – giv mens du vokser, der handler om bæredygtig ledelse af dig selv og andre.
Og du lærer et kraftfuldt værktøj afprøvet blandt tusindvis af deltagere gennem 20 år, der kan hjælpe dig til at afdække, hvad der måtte holde dig tilbage, og hvad der kan kan sætte dig fri, understøtte dig I at være tro mod dig selv, holde fingeren jordbundent på pulsen og snuden intuitivt i livssporet.
Kursusleder og underviser er psykolog, forfatter og foredragsholder: Helen Eriksen, der har 30 års undervisningserfaring på området. Helen’s formidlingsstil er kendt for at være humoristisk, let forståelig, energifyldt og klar.

Hvornår: 19.-21. Maj. Kurset er et intensivt weekend kursus, med start fredag aften kl. 19.30 og afslutning kl. 15.30 søndag eftermiddag.

Hvor: Helen’s kursus- og retrætested, det smukke, lille gods Sandagergaard omgivet af en voldgrav af den idyliske omgivende park med en masse flotte gamle træer.

Pris: 4.985 kr. Inklusive moms. Du indvarteres på tosengsrum med delt bad og toilet. Håndklæder og økologisk sengelinned er inkluderet I prisen, og det samme er den sunde, lækre veganske mad, lavet af udelukkende økologiske råvarer. 2 morgenmåltider, 2 gange frokost, 1 x aftensmad, kage til aftenteen/kaffen, frugt, snacks og te i pauserne.

Yderligere information: kontakt Helen Eriksen: message@going-beyond.dk, tel: 20 77 60 40.

Tilmelding: sker ved indbetaling af depositum 2.500 kr. på kontonummer: 5072-0001095698. Husk at oplyse kursustitel og efterfølgende at sende en mail til message@going-beyond.dk med dine kontaktdata. Din tilmelding er sikret og registreres ved indbetaling af depositum eller det fulde kursusbeløb. Herefter modtager du kvittering, kursusbekræftelse, kursusdetaljer mm. på mail. Restbeløb indbetales senest 15. April. Ved framelding indtil 15. April tilbagebetales 85% af indbetalt beløb, herefter fortabes det, eller det kan overføres (minus de 15%) til et andet af Helen’s kurser. Ved overtegning skrives du på venteliste og får besked om dette.

Andet praktisk: Der er plads til 12 personer på kurset. Bus nr.: 191 kører fra Odense til Bogense, hvor du står af og har aftalt afhentning med Helen.

 

 

Ved brug af denne side accepterer du brug af cookies. mere information

Ved brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Luk